Eksimix

Eksimix Project Image

Tebrikler! Eksimix başarıyla yüklendi. Eklentiyi kurmak dışında Eksimix’i kullanmak için ekstra bir uğraşa gereksiniminiz yok.

Eksimix, kullanımı kolay, basit ve kullanıcı odaklıdır. Şimdi Ekşi Sözlük’ü ziyaret ederek yeni görünüm ve fonksiyonları kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ekşi Sözlüğü ziyaretinizde özel Eksimix temasının tasarımı tümüyle değiştirdiğini farkedeceksiniz. Ekşi Sözlük için özel olarak hazırlanan tema epey rahatsızlık uyandıran arka plan reklamlarını kaldırmak suretiyle okunabilirliği arttırmakta, sol ve top frame tasarımlarını sadeleştirip minimalleştirmekte, ve her entarinin sınırlarını belirginleştirerek konu içeriğinin hazmını kolaylaştırmaktadır.

Statusbarda yer alan klasik Ekşi ikonuna sol klikleyerekten Ekşi Sözlüğü hızla yeni bir tab olarak tarayıcınıza yükleyebilirsiniz.

Statusbardaki Ekşi ikonuna sağ klikleme Eksimix menüsünü size sunar. Menü seçenekleri aşağıda detaylandırılmıştır:

Temalar menüsü Eksimix vasıtasıyla Ekşi Sözlüğe yüklenebilecek temalar arasından seçim yapmanızı sağlar. Varsayılan olarak Eksimix teması aktiftir. Diğer temaları deneyebilmek için üzerlerine tıklamanız yeterli. An itibariyle 3 tema kullanılabilir durumda ve ilerleyen zamanlarda daha fazla temanın eklentiye dahil olması muhtemel. Yeni Tema Yaratın seçeneği ile de kendinize has temalar yaratmanız mümkün.

Seçenekler menü seçeneği Otomatik Spoiler Kapama fonksiyonunu aktifleştirip kapatabileceğiniz seçenekler dialog penceresini önünüze getirir.

Yardım menü opsiyonu Eksimix kullanımı ile ilgili aklınıza takılan konuları iletebileceğiniz site sayfasını yeni tabda açar.

Hata raporlayın seçeneği Eksimix kullanımı sırasında karşılaştığınız problemleri aktarabileceğiniz site sayfasını açar.

Context menu arama: Herhangi bir web sayfasında aramak istediğiniz kelime yada kelimeleri seçtikten seçimin üzerine sağ tıklayaraktan açacağınız context menüdeki Ekşi ile ara seçeneğini kullanarak anahtar kelimelerinizi hızla Ekşi Sözlükte yeni bir tab olarak açabilirsiniz. Ekşi müdavimleri için günlük web kullanımında oldukça işe yarayan ve zaman kazandıran bir özellik.

Varsa Eksimix ile ilgili bir arzunuz sualiniz comment formu kullanarak aktarabilirsiniz.

Keyfini çıkarmanız dileğiyle…





Eklentiyi beğendiyseniz lütfen geliştirme çabalarıma bağış yaparak destek olun.


3 Responses to “Eksimix”
  1. mk says:

    her şey çok iyi güzel de, temada sol framede uzun başlıkların yarısı görünmüyor malesef:) bi çözüm üretirseniz mükemmel olacaktır

  2. Baris Derin says:

    Linklerin üzerinde beklerseniz (hover) başlığın tamamını okuyabilirsiniz. Başlıkları tek satıra zorlamam gerekti çünkü başlık birden fazla satıra yayılınca, tasarım fena gözüküyor. Diğer temalarda başlıklar serbest. Statusbardaki Ekşi ikonuna sağ tıklayıp değiştirebilirsiniz.

  3. hakan polat says:

    ugrasi ve basariniz icin tesekkürler, cok sagolun..